Свято 8 Березня в ДНЗ "Колосочок"

 

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського. Напевно, немає жодного, хто б міг це заперечити. Напередодні 8 березня в Трубицькому дошкільному навчальному закладі «Колосочок» відбулось свято з нагоди Міжнародного жіночого дня, в якому взяли участь діти та батьки дитячого садочка та початкової школи.

На святі діти розповідали вірші про мам та бабусь, співали чудові пісеньки для них, танцювали, показали жартівливі мініатюри, провели цікаві конкурси. В кінці свята дітки подарували мамам та бабусям подарунки виготовлені своїми руками.

Отож, ніжні матері, турботливі бабусі, любі сестри, милі дочки й онучки дозвольте привітати вас, всю чарівну половину людства зі Святом жінок, весни та краси. Від усієї душі бажаємо Вам жіночого щастя, любові і добра! Бажаємо, щоб кожний день Ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і спокоєм. Хай сонце заходить з весною у ваші домівки, хай з снігом розтануть і біль і гнів, і нехай білий підсніжник принесе любов.