«Прощавай, наш любий дім!» (свято випуску)

            25.05.2018 року в ДНЗ "Колосочок" відбулося випускне свято «Прощавай, наш любий дім!». Урочиста та яскрава зала, чарівні дівчатка у вишуканих сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей – усмішки. Вони так довго чекали та готувались до цього дня, чи не найвидатнішої події у їхньому житті. Звучали з уст діток віршовані рядки про дитинство, проведені яскраві дні у садочку й дитячу дружбу, слова вдячності та прощання.

            П'ять красунь-випускниць з своїми мріями і уподобаннями, які вміють читати і рахувати, співати і танцювати, дружити і допомагати іншим, у цей день залишили  стіни рідного садочка. Діти подарували батькам, працівникам садочка, гостям святковий настрій.  Випускників вітали адміністрація дошкільного закладу, молодші вихованці,батьки, вчителі, гості. На згадку про садочок випускники отримали дипломи від завідувача, та папки з дитячими поробками на згадку.  

            Випускний бал пройшов цікаво і весело. Яскраве підтвердження того – бурхливі емоції всіх його учасників. Сподіваємося, що незабутнє враження від свята залишаться у наших випускників на все життя!